Fritz Hansen

Heeft een speciale plek gekregen binnen ons bedrijf tijdens de 55 jaar dat wij dit merk voeren. In ons  derde pand is de beneden verdieping ingericht met bijna de gehele collectie van Fritz Hansen. Vormgeving en kwaliteit stralen ervan af. De Alphabet Sofa en de EGG chair ontbreken natuurlijk niet, Maar ook de allernieuwste kleuren serie van de wereld beroemde Vlinder ( 3107 serie voor de kenners ) ontbreekt niet en zijn in alle kleuren in de winkel aanzwezig.

Natuurlijk hebben we Miniscule van Cecile Manz , Dit ontwerp combineert de traditie van vakmanschap en de industriele productie. Uiteraard zijn de Oxford,Ice, Nap, essay tafel, PK61 PK22 in diverse uitvoeringen, de Swan, mier,lily,little friend, grand prix,en de Piet hein tafels in 4 uitvoeringen (jawel ook de uitschuifbare is te bewonderen)  in onze winkel.

Nieuw zijn de Ro, de Luna sofa, de vernieuwde oxford en de Fri.

poul kjaerholm

De Poul Kjaerholm collectie kunt u exclusief op vier plaatsen in Nederland kopen.
U vindt bij ons een uitgebreide presentatie van deze schitterende meubelserie. 

De PK61 en PK22   60 jaar geleden ontworpen en nog steeds in productie. Vanwege dit 60 jarig bestaan is de PK22 en de PK61 in een speciale uitvoering gemaakt. De PK 22 is uitgevoerd in een schitterende kleur royal suede met een anthracite grijze staal frame. De PK61 is in dezelfde staal uitgevoerd en heeft een schitterend Petra Marmerblad. 

Beide staan natuurlijk bij ons in het voetlicht.

alphabet sofa

De Alphabet sofa is een bank met verrassende mogelijkheden en een prima zit.
Deze bank kan worden uitgevoerd in veel uitvoeringen en stof/kleurcombinaties. 

De Lune, een sofa met ook weer vele mogelijkheden, softer van zit en looks , zeer mooi "zwevend op zijn poten"  Ontwerp van Jaime Hayon te complementeren met de Fri en de RO .

kaiser Idell   &  light years

 Een schitterende model lijn uit de jaren 1935 ontowrpen door CHRISTIAN DELL  nog steeds gemaakt volgens de oude tekeningen en materialen. 

Light years is de moderne tegenhanger met hedendaagse ontwerpers en materialen.